Søknadsfrist 30. november

«Samarbeid for digitalisering» søker digitaliseringsrådgiver

Foreningen Samarbeid for digitalisering ble etablert for å samle ressurser og gjennomslagskraft for å sikre en kraftfull implementering av BNLs «Digitalt veikart.» For å styrke satsningen søker foreningen nå etter en nyskapende og operativ digitaliseringsrågiver.

Både privat og offentlig sektor står overfor store utfordringer innen bærekraft og produktivitet. Omfattende og dyptgripende digitalisering utgjør en stor del av svaret. Bygge- anlegg og eiendomsnæringen har av den grunn gått sammen om å etablere foreningen «Samarbeid for digitalisering» med mål om å effektivisere byggsektoren gjennom digital samhandling. For å sikre kvaliteten og gjennomføringen er det opprettet et sekretariat.

– Vi ser etter en nyskapende, dyktig og operativ digitaliseringsrådgiver til en prosjektstilling som skal lede arbeidet i sekretariatet. Det er en fordel om kandidatene har erfaring fra utviklingsprosjekter innen digitalisering og ser mulighetene med bruk av ny teknologi, er vant til å omsette behov til vellykkede leveranser i prosjekter av ulike størrelser, er oppdatert på dagens trender innenfor det digitale landskapet og kan bidra til å formidle dette videre gjennom kontakt med bedrifter, næring og politiske miljøer, sier Steinar Fretheim, direktør for bygningspolitikk i BNL.

Du kan lese stillingsannonsen her

For ytterligere opplysninger ta kontakt med styreleder Leif Øie på telefon 415 59 840.

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar