Nytt fra styret:

Øyvind Christoffersen fratrer som styreformann

Øivind Christoffersen som tiltrådte som styreleder ved årsmøtet, har valgt å fratre. Inntil videre fungerer styrets nestleder Gabrielle Bergh fra LINK Arkitektur som styreleder og første vara Olaf Dobloug fra Forsvarsbygg tiltrer som ordinært medlem av styret.

BildeDet er ingen dramatikk eller uenigheter som ligger til grunn for situasjonen. Styret ser derfor foreløpig ingen grunn til å innkalle til ekstraordinær generalforsamling. Styret ønsker å fortsette arbeidet med å prioritere oppgaver og sikre gode betingelser for å løse foreningens oppgaver framover.
Styret - og sekretariatet - beklager imidlertid at en så dyktig person som Øivind ikke kan fortsette, men forstår situasjonen og respekterer valget.


Øivind Christoffersen forklarer sin fratreden med følgende velvalgte ord:

«Det er med et visst vemod jeg valgte å trekke meg fra vervet som styreleder i buildingSMART Norge. De av dere som kjenner meg vet at jeg lenge har brent for buildingSMART og Virtuelt Design, og at jeg har en stekt tro på at dette er veien å gå for å møte BAE næringens mange utfordringer.
Bygging etter prinsippene buildingSMART er tuftet på, vil bidra til at vi bygger med høyere kvalitet (færre byggefeil), til lavere pris og mer miljøvennlig. Dette er noe jeg alltid har hatt tro på, og denne troen er ikke svekket i dag. Min begrunnelse for å trekke meg som styreleder henger sammen med min egen mulighet til å bidra på en god måte. Min arbeidssituasjon i dag gir meg ikke rom for å legge ned den innsatsen som buildingSMART og styreledervervet fortjener og har behov for.
Derfor har jeg konkludert med at det er bedre å gi rom for andre som ha mulighet for å yte tilstrekkelig innsats. Jeg vil takke Steen (daglig leder, red.) og styret for det gode samarbeidet vi har hatt de seneste månedene, og ønske lykke til videre.
buildingSMARTs suksess er også avhengig av de mange i ulike firmaer som brenner for saken og legger ned en betydelig egeninnsats. Dere gjør en formidabel og usedvanlig viktig jobb, og jeg er overbevist om deres og styrets arbeid vil gi resultater og at visjonene rundt buildingSMART vil bli virkelighet.»

Styret og sekretariatet benytter herved anledningen til å takke Øivind Christoffersen for innsatsen så langt og ønske ham lykke til videre.

Vekt: 

-16

Skriv ny kommentar