Frist for ideer er 1. desember:

«Call for Abstracts»

Vi ønsker herved å  invitere alle med engasjement og glød for buildingSMART til å melde inn presentasjons-ideer til buildingSMART Norges konferanse 15. Konferansen avholdes 23. april ’15. 

Hvem kan delta?

Alle kan i prinsippet delta, men vi ønsker primært å få innspill som omhandler konkrete prosjekter hvor åpenBIM brukes. Vårt mål med konferansen er å fortelle næringen om utviklingsprosjekter som vil få betydning for hvordan åpenBIM faktisk benyttes. 

Vi er også svært interessert i å få kjennskap til undersøkelser og vitenskapelig arbeid, som kan gjøre oss, våre medlemmer og andre deltagende klokere i forhold til åpenBIM. 

Det ville også være av stor interesse å få innblikk i standarder som vil påvirke måten vi vil  jobbe på inn i fremtiden. 

Begrensninger?

buildingSMART Norge er en ikke-kommersiell arena. Viten om kommersielle produkter kan ha stor verdi for mange, men vi vil ikke gi frigi podiet for rene reklamepresentasjoner. 

«Hands-on» presentasjoner er imidlertid svært velkomne. Vi krever dog at de omhandler «sakens natur» og at det brukes konkret programvare, og at casene presenteres fra et bruker-perspektiv med fokus på prosess og effekt. 

Slik melder du inn din idé:

Vi forstår at alle har travle hverdager, så vi forventer ingen lange prosjektbeskrivelser.  Send en mail med din idé til steen.sunesen@buildingsmart.no. Så avtaler vi resten derfra. 

 
Mailen bør omfatter kortfattet informasjon om: 

Hvilken type presentasjon er det? 

Prosjekt, utviklingsprosjekt, standardisering, undersøkelse/forskning, (hvis annet; beskriv.)

Hva er hovedfokuset i presentasjonen? 

Fortelle om erfaringer, et ønske om å inspirere, oppfordre til samarbeid i næringen, ønske om å etablere en beste-praksis standard (hvis annet; beskriv.)

 
SISTE FRIST for å melde inn idéer til presentasjoner er satt til 1. desember 2014

 

Vekt: 

-13

Skriv ny kommentar