Unikt oppslagsverk

I gang med IFD SignOn

IFD SignOn er et oppslagsverk for produktinformasjon i byggenæringen på tvers av flere bransjer.

Med IFD SignOn får du tilgang til all relevant informasjon og dokumentasjon som kreves innen bygg, elektro og VA/VVS. Produktdatablad, FDV-dokumentasjon, miljødokumentasjon, bare for å nevne noen av feltene som dekkes.

Millioner av produkter
Databasen er basert på kildedokumentasjon direkte fra produsentene. Produsenter som på sin side vil sikre oppdatert og riktig informasjon for 1,5 millioner produkter. Dette bidrar til effektivisering av all dokumentasjon i byggenæringen og øker etterspørselen etter produkter med dokumentasjon i henhold til gjeldende forskrifter og regelverk.

– Plattformen vil effektivisere hele informasjonslogistikken i byggenæringen. Basert på produkt- og miljøegenskaper, skal man enkelt og effektivt kunne søke opp konkrete byggevarer i produktdatabasen, sier Jens-Dag Vatndal i Elektroforeningen til bygg.no.

Effektiviserer innkjøp
IFD SignOn utveksler produktinformasjon til bruk i BIM-modeller og for elektronisk innkjøpsplanlegging for bruk i e-handel . Løsningen gir muligheter til å effektivisere innkjøp ved hjelp av e-handel både i forhold til nye prosjekter og vedlikehold av eksisterende bygg.

Kommunikasjonsplattformen er utviklet i et samarbeid mellom Norske Rørgrossisters Forening, Elektroforeningen og Norsk Byggtjeneste AS med Forsvarsbygg som kunde. Innovasjon Norge har gitt tilskudd til utvikling av løsningen. Plattformen vil effektivisere hele informasjonslogistikken i byggenæringen. Basert på produkt- og miljøegenskaper, skal man enkelt og effektivt kunne søke opp konkrete byggevarer i produktdatabasen.

Du kan lese mer om lanseringen her

Vekt: 

-11

Skriv ny kommentar