HiOA analyserer behovet for nytt studie:

Trenger vi en «Master» i åpenBIM?

Jobber du i en virksomhet som ansetter nyutdannede sivilingeniører innen bygg- og konstruksjonsteknikk? I så fall hadde det gledet oss meget om du kunne avse fem - seks minutter til å svare på 21 spørsmål fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA.)  

Høgskolen i Oslo og Akershus planlegger i disse dager å bygge opp Norges første masterutdanning i bygg og konstruksjoner. Et studium hvor bruk av åpenBIM vil bli sterkt vektlagt og vil gjennomsyre så godt som alle fag. 

– Dersom dette meget viktige og fremtidsrettede studiet skal se dagens lys er det helt avgjørende at virksomheter som ansetter nyutdannede sivilingeniører bekrefter  behovet for en slik utdanning, sier prosjektleder for «ny masterutdanning i bygg og konstruksjonsteknikk» ved HiOA, Eilif Hjelseth.

Av den grunn har høgskolen laget en spørreundersøkelse for de virksomhetene som ansetter nyutdannede med en mastergrad i bygg- og konstruksjonsteknikk. 

– Hvis du er blant disse - og den kompetansen en slik utdannelse eventuelt ville gi «dine» kandiadeter er relevant for virksomheten - er det viktig at du tar deg tid til å svare, avslutter Hjelseth. 

Du finner nevnte spørreundersøkelse her. 

For ytterligere spørsmål ta gjerne kontakt med Eilif Hjelseth på mail eller telefon 952 66 100     

 

 

Vekt: 

-13

Skriv ny kommentar