Verdensledende sikkerhets-gigant:

«Vi satser tungt på BIM-objekter»

Dette sier Melaine Hirschle, prosjektleder for BIM i Bosch Security Systems.

En av verdens aller største leverandører av sikkerhets- og overvåkningsutstyr har fått øynene opp for BIM og vil i den nærmeste fremtid ha fiks ferdige BIM-objekter for alle sine produkter. 

Bosch Security Systems støtter åpen BIM i verdikjeden. De bruker blant annet buildingSMART Norges åpenBIM-film i deres interne opplæring. 

Bosch har laget en egen webside for sin BIM-satsning. Foreløpig har giganten konsentrert seg om å lage objekter for sine kameraer til bruk i Revit. Etter hvert vil de også støtte andre plattforme. Og i det omfang IFC etter hvert kan støtte alternative delkomponenter i sammensatte objekter vil de satse på IFC i deres objektbibliotek. 

REVOLUSJON PÅ GANG: Melaine Hirschle, prosjektleder for BIM i Bosch Security Systems., vil ligge i front og satser tungt på BIM.
– Som en av verdens ledende leverandører er det naturlig for oss å satse på BIM. Vi ser at dette er en teknologi som i den nærmeste fremtid vil gi den globale byggenæringen et kraftig løft. BIM vil gi transparens, oversikt og nøyaktighet. Våre BIM-objekter er et bidrag til den utviklingen vi ser tvinger seg fram, sier Melaine Hirschle, prosjektleder for BIM i Bosch Security Systems.

Vekt: 

-11

Skriv ny kommentar