coBuilder trenger flere kloke hoder

Norges mest spennende åpenBIM-jobb?

Er du langt over gjennomsnittet opptatt av åpenBIM, «Internet of Things» og BigData? Da finner du neppe en mer interessant jobb enn dette.

Bygg- og anleggsnæringen er midt inne i et digitalt skifte. Bruk av ny teknologi, modernisering av forretningsprosessene og en stadig sterkere strøm av digitale løsninger, transformerer næringen sakte, men sikkert. En av de aktørene som gjør dette skiftet mulig er norske coBuilder. 

– Våre løsninger bygd på buildingSMARTs åpne standarder har etterhvert fått stor oppmerksomhet internasjonalt, med det som følge at vi nå vokser raskt. For å holde tritt med de utfordringene økt bruk og bredere bruksområder skaper, trenger vi flere kloke BIM-hoder. Først og fremst er vi på utkikk etter en person som skal ha ansvar for videreutvikling, salg og markedsføring av våre digitale handelsløsninger. Løsninger som i dag brukes av de aller fleste i handelen og en lang rekke produsenter både internasjonalt og i Norge, sier Øystein Iversen, markedssjef i coBuilder AS. 

Stadig større 

Per i dag behandles det godt over 12 millioner handelstransaksjoner årlig i coBuilders systemer. Dette er systemer som tar hånd om - og kobler - produktdata og dokumentasjon, automatisk og distribuerer disse til de som måtte trenge dem. På tvers av tradisjonelle skillelinjer og fagbarrierer. I tillegg distribueres de samme, konsistente dataene til diverse tredjeparts-løsninger som for eksempel FM-systemer (FDV), Revit og ARCHICAD. Per i dag benytter over 4 500 virksomheter - hvorav 85 av de 100 største entreprenørene - coBuilders løsninger på mer enn 50 000 prosjekter. 

– Med drøyt 2,5 millioner produkter registrert i goBIM, er vi den største og viktigste produktdatabasen i byggenæringen – både i Norge og internasjonalt. Vi leter nå etter en person som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell i byggenæringen. Rollen vi ser for oss blir sentral i å spre kunnskap om digitalisering, standardisering og åpenBIM ovenfor alle de som er involvert i handel med varer og tjenester i byggenæringen, og deres kunder, avslutter Iversen.

Du finner stillingsannonsen her.

 

Vekt: 

-10

Skriv ny kommentar