Medlemsmøte 14/11:

Veien til digital eiendomsforvaltning går gjennom et konsistent, felles språk


På frokostmøtet 14. november vil vi vise deg praktisk bruk av digital eiendomsledelse basert på åpenBIM og buildingSMART-metodikken.

Felles språk er en forutsetning for velfungerende digitale prosesser.

Entydig tolkning av egenskaper og produktspesifikasjoner er viktig slik at programvarene automatisk skjønner innhold og egenskaper. Men det er ikke nok at datamaskinene forstår hva det handler om. Også de som sitter foran maskinen må skjønne hva det handler om. I samarbeid med Norges Bygg- og eiendomsforening arrangerer vi derfor dette oppklarende frokostmøtet for våre medlemmer og andre interesserte.

På frokostmøtet vil gjøre et forsøk på å bryte ned språkbarrierene og vise deg praktisk bruk av digital eiendomsledelse basert på åpenBIM og buildingSMART-metodikken.

Blant foredragene finner vi blant annet: 

Sykehusbygg: Kjell Ivar Bakkmoen kommer og snakker om «Revisjon av Statsbyggs Tverrfaglige Merkesystem (TFM) for bruk til entydig identifikasjon ved modellering (BIM)»

Jotne: Jorulv Rangnes ogGudbrand Skarseth kommer ogsnakker om «System for forvaltning av den digitale bygningsmasse - Fokus på System og produktregister ved bruk av IFC4 og bsDD»

Ikke mulighet til å delta? Fortvil ikke, seminaret overføres også på nett, men husk å meld deg på i løpet av 10. november!

Du kan lese hele programmet og melde deg på her

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar