Gratis deltagelse for medlemmer, venner og interesserte

Bli med på konferansen «Digitalisering av byggenæringen» 13. juni!

Vi har herved gleden av å invitere deg til heldagskonferansen «Digitalisering av byggenæringen» i samarbeid med ComputerWorld  på Oslo Kongressenter. den 13. juni. For gratis inngang kan du benytte VIP-kode: «DAB18-BS-E» ved påmelding, som gjøres her. 

Et spesielt fokus på årets konferanse er viet til: Miljø, logistikk, infrastruktur, HMS og prosjektstyring, og det vil bli avholdt en lang rekke foredrag fra kjente skikkelser, virksomheter i en byggenæring på randen av en digital revolusjon.

Blant de mange foredragene kan følgende med fordel nevnes:

  • Slik endrer Digibygg byggenæringen: Statsbygg har etablert Digibygg for å skape endring i byggenæringen. En stor statlig byggherre og forvalter må stille de rette kravene for å bidra til å utfordre og utvikle næringen. Gjennom pilotering og kort vei fra idé til handling, er målet å skape en mer effektiv byggenæring som evner å hente ut gevinster som muliggjøres av digitalisering og teknologi. Foredragsholder: Anett Andreassen som har jobbet i Statsbygg i 12 år med prosjekt, strategi, økonomi og forvaltning.
  • Byggeplasslogistikk – slik får du kontroll på vareflyten med strekkoder og RFID: Gjennom bruk av strekkode-teknologi RFID foretas datafangst automatisk ved varemottak. Her gjøres det faktura-match opp i mot bestilling. Løsningene kan integreres mot alt og alle, også mot BIM. Gjennom å benytte GUID opp mot GTIN, gjøres koblinger i henhold til den elektroniske varekatalogen, automatisk og sikrer rett vare til rett tid på rett sted, og dermed en optimal vareflyt på enhver byggeplass. Resultatet er økt lønnsomhet, raskere byggetid, mindre feil, mindre svinn og en optimal utnyttelse av ressursene. Foredragsholder: Morten Skinnarmo, Sivilmarkedsfører fra NMH, med mer enn 20 års erfaring fra byggevarebransjen. Han er opptatt av hvordan man kan utnytte digitale hjelpemidler til å forenkle dagens byggeprosesser, og er i ferd med å ta en Executive Master of Management i digital kommunikasjonsledelse ved BI.
  • Avspark for digital parallelldrift (foredraget går på engelsk): Store sportsarenaer som skal bygges om og levere kamper som vanlig, møter enorme utfordringer. En av Europas største stadionområder skal totalt endres, mens publikumsaktivitetene skal gå som normalt gjennom hele byggeprosessen. Ramon Jesus Gonzalez-Marquez fra Barcelona forteller om hvordan de skal løse logistikken gjennom digital samhandling. Foredragsholder: Ramon Jesus Gonzalez-Marquez har mer enn 10 års erfaring som prosjektingeniør og er spesialist i å designe komplekse arkitektur- og strukturprosjekter. Han liker å jobbe i store multidisiplinære prosjekter der han har ansvar for koordineringsprosessen mellom arkitektur og struktur. Noen av hans faglige interesser er sportsdesign, strukturell design, arkitektonisk geometri, generative komponenter og BIM. 

Sjekk ut HELE dagens spennende agenda her 

For gratis adgang benytt VIP-Kode: «DAB18-BS-E» Du melder deg på her 

 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar