Vi inviterer:

Viktig informasjonsmøte om «BIM Lab-prosjektet» 29. mai!

Bruk av åpne formater står sentralt i Helse Sør-Øst’s strategi for digitalisering og bruk av BIM i alle faser av byggenes levetid. Det er behov for å oppnå sømløs informasjonsflyt blant nåværende og potensielle programvareleverandører.

Målet med informasjonsmøtet er å informere om - og invitere relevante aktører til å delta inn i - prosjektet. I dag brukes mange applikasjoner i prosjekt- og driftsfasen uten at disse «snakker» sammen. Helse Sør-Øst tviler på at enkelte programvareleverandører vil dekke alle behov for all funksjonalitet. Scenarioet man ser for seg i framtiden er en virkelighet hvor ett sentralt datalager - for eksempel en BIM-Server, en Model-server eller et «Common Data Environment» - gjør all data tilgjengelig for de applikasjoner som måtte etterspørre og utnytte dem.
Dette scenarioet er helt avhengig av åpne standarder og frie formater på tvers av verdikjeden.

For å prøve ut hvordan dette kan fungere har Helse Sør-Øst etablert en nøytral testarena som administreres av buildingSMART Norge.

Vi inviterer herved våre eksisterende og potensielle programleverandører til et praktisk, felles informasjonsmøte 29. mai 2018, mellom klokka 09:00 og 11:00, hos buildingSMART Norge på Mesh i Tordenskiolds gate 3.

Er du i målgruppen?
Vi vil gjerne utfordre alle som har programmer med ambisjoner om å være et sentralt datalager eller datamiljø, til å presentere sine API'er og gjøre data tilgjengelig for andre applikasjoner.

Du kan lese mer om møtet og melde deg på her 

 

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar