«InfraBIM Open» i Tampare 2019:

Call for abstracts!

Verdens første infraBIM-konferanse gikk tidligere i år av stabelen i Tampere, Finland. Det ble to tettpakkede dager med en rekke spennende foredrag, lyse ideer og mange benyttet muligheten til å knytte internasjonale kontakter innenfor en av de yngste grenene av det spirende buildingSMART-treet.

15. og 16. januar skal suksessen gjentas og arrangørene etterspør nå ideer, forslag og innspill til hva - og ikke minst hvem - konferansen skal fylles med.

– På vegne av BuildingSMART Nordic er vi stolte av å presenter «The second InfraBIM Open» og vi har nå åpnet for innsendelse av forslag til innhold. For å skape en maksimalt spennende konferanse, er vi avhengige av interessante foredrag knyttet til BIM for infrastruktur fra hele verden. Deadline for forslag er satt til 3. september, sier utviklingssjef Tarmo Savolainen for infraBIM i buildingSMART Nordic.

Du kan lese mer om kriterier for - og prosessen rundt - å sende inn forslag her 

Spesielt interessert er buildingSMART Nordic i foredrag som spinner rundt temaene: digitale systemer, asset management, planlegging & design, vedlikehold, konstruksjon, procurement, research, standardiseringsarbeid, klassifikasjoner, utdannelse og kompetanseutvikling.

Du kan lese mer om konferansen her

Vekt: 

-19

Skriv ny kommentar