Viktig spørreundersøkelse med frist 29. juni:

– Hjelp oss i «ISO Task Force» til dypere innsikt

Denne bønnen kommer fra Richard Petrie, CEO i buildingSMART International. Som en del av nevnte aksjonsgruppe er han på jakt etter et bredt spekter av innspill til utarbeidelsen av et internasjonalt veikart for standarder. Et veikart ment å hjelpe organiseringen og digitaliseringen av informasjon knyttet til bygninger og ingeniørarbeid. Herunder også BIM.

– Det overordnede målet vårt er å utvikle standarder som støtter opp under nåværende og fremtidige sluttbruker-behov. Og da spesielt knyttet til BIM. Uten tilbakemeldinger fra sluttbrukerne, blir det vanskelig for oss å identifisere behov og prioritere det videre arbeidet. Et arbeid vi håper skal ende opp i utarbeidelsen av en strategi og forretningsplan for de internasjonale standardene, sier Petrie.

Håper på bredest mulig respons

Som en del av det pågående arbeidet ønsker aksjonsgruppen å samle så mye informasjon fra kloke hoder i byggenæringen som overhodet mulig. Av den grunn har de laget en spørreundersøkelse som de svært gjerne vil ha din, ditt nettverks og dine kollegers svar på.

– På vegne av aksjonsgruppen vil jeg gjerne invitere deg - og så mange som mulig i ditt nettverk - til å delta i denne undersøkelsen. Jo bredere desto bedre, sier Petrie, som håper å få inn svar fra alle nivåer av byggenæringen, uansett grad av erfaring, kunnskap og modenhet.

– Jeg vil på forhånd takke alle som deltar og oppfordrer dere alle til å sende undersøkelsen til kontakter, kollegaer og alle andre som kunne tenkes å ha en mening eller nyttig informasjon. Deres hjelp og støtte er uvurderlig, avslutter Petrie.

Du finner undersøkelsen her

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar