Bli med på «DICE 2018:»

Kjenn ditt lokale digitale økosystem og bli fremtidens vinner!

Vi deltar på konferansen «Digital Interoperability Conference» 4. september. På konferansen vil vi benytte anledningen til å fortelle om våre satsninger og se på hvordan ny teknologi kan brukes for å løse opp i floker og realisere ditt økosystems digitale potensial. Som medlem av buildingSMART får du 30 prosent rabatt. 

Et levedyktig digitalt økosystem krever informasjonsdeling og samhandling. Ikke bare mellom aktører i en verdikjede, men også mellom verdikjeder, ulike næringer og land. Digitaliseringen åpner med andre ord fantastiske muligheter for alle aktører. Stor og liten. Teknologien som gjør realiseringen mulig er dessuten tilgjengelig til en stadig lavere pris.

– Både gjennom foredrag sammen med SCC og presentasjon av innovasjonsprogramet vi har har tatt initiativ til gjennom «byggfloken», vil vi se på hvordan buildingSMART fungerer som en nøytral innovasjonsarena for et bærekraftig bygd miljø. Den nye teknologien fører til dyptpløyende forandring på alle plan. Med disse endringene kommer det nye forretningsmuligheter, men også trusler. Vi ønsker på denne konferansen å se på hvordan du i praksis kan bryte gjennom din virksomhets barrierer og realisere ditt digitale potensial på en trygg måte. På DICE 2018 vil vi se nærmere på hvordan du kan ha et strategisk perspektiv på den kunnskapen og erfaringen du allerede besitter, og samtidig sikte deg inn på innovasjon gjennom utvikling av riktig kompetanse for fremtiden, sier innovasjonsdirektør Sigve Pettersen i buildingSMART Norge.

Distriktene sentrale for å nå bærekraftsmålene
Pettersen mener at en viktig faktor om vi skal nå Norges ambisiøse bærekraftsmål er å aktivere aktører i distriktene. Av den grunn har buildingSMART Norge i lengre tid inngått målrettede samarbeid med en rekke kompetente klynger for å skape en bred og landsomfattende innovasjons-infrastruktur.

– BuildingSMART er en nøytral arena for innovasjon som jobber for bærekraftige byer og samfunn, gjennom å knytte sammen de respektive verdikjedene på alle nivåer. Vi ønsker å tilby en metode og et nettverk for tverrfaglig samarbeid på tvers av byggenæringen. Lokalt, nasjonalt til internasjonalt. Et nettverk og en arena som øker evnen og viljen til et tett, konstruktivt og målrettet samarbeid for å oppnå bærekraftsmålene sammen. Vi ønsker å løse opp i flokene gjennom utvikling og implementering av konkrete konsepter. Vi er derfor svært glde for å få lov til å delta på konferansen DICE 2018, avslutter Pettersen.

Du finner fullstendig program og kan melde deg på her. 

Solid rabatt for våre medlemmer!

Som medlem av buildingSMART Norge får din virksomhet 30% rabatt på billetter til konferansen. Bruk rabattkoden «BUILDINGSMART» for å aktivere rabatten.  Koden legger du inn når du bestiller, bak snarveien «Enter Promotional Code» øverst til høyre i skjermbildet.

 

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar