Send inn ditt arbeid innen 31. juli:

«The buildingSMART International Awards 2018»

Norge har en tradisjon for å hevde seg sterkt i dette uoffisielle verdensmesterskapet i åpenBIM. Både når det kommer til deltagelse, hederlig omtale og førstepremier. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer på det sterkeste til å sende inn sine arbeider for atter å markere oss. 

Alle arkitekter, ingeniører, entreprenører, leverandører, studenter, lærere, byggherrer og alle andre som jobber med BIM på åpne og frie formater oppfordres på det sterkeste til å sende inn sine ypperste arbeider til denne årvisse og prestisjefylte konkurransen. 

–  I den siste tiden har vi sett en imponerende bølge av innovativ utnyttelse av åpne standarder for BIM på tvers av byggeindustrien, fra design, via prosjektering og bygging, til vedlikehold, administrasjon og eiendomsforvaltning. Jeg oppfordrer alle som på et eller annet nivå har implementert buildingSMARTs metoder og formater i sine prosesser, til å sende inn sine små og store arbeider, sier daglig leder Anstein Skinnarland i buildingSMART Norge.

LES OGSÅ: Tønsbergprosjektet vant  «The buildingSMART International Awards 2017.» 

Fire kategorier

«The buildingSMART International Awards» har siden starten i 2014 ønsket å premiere prosjekter som har demonstrert - og på den måten inspirert - til bruk av åpne standarder for overkomme utfordringer knyttet til interoperabilitet i byggenæringen. 

For å synliggjøre dybde og bredde, vil det bli delt ut priser i fire kategorier:

  • Åpne og frie formater brukt i design
  • Åpne og frie formater brukt i konstruksjon 
  • Åpne og frie formater brukt innen forvaltning, drift, vedlikehold og service (fdvu)
  • Studentoppgaver og prosjekter hvor åpne og frie formater er brukt eller har en fremtredende rolle

Prisutdeling i Tokyo 16. oktober

Vinnerne av de respektive kategoriene vil bli invitert til gallamiddagen ved neste «buildingSMART International Technical Summit» som finner sted i Tokyo i midten av oktober.

LES MER: Send inn dine arbeider, kriterier for å delta og regler for konkurransen her. 

Ønsker nominasjon av kandidater til juryen innen 1. juli

Den endelige sammensetningen av juryen er heller ikke klar enda og buildingSMART International ønsker å at hvert nasjonale chapter stiller med ett jurymedlem. Juryeringen vil vil utelukkende foregå i løpet av juli og august. 

Du kan melde inn dine nominasjoner på e-post awards@buildingsmart.org og lese mer her.

 

 

 

 

 

 

Vekt: 

-20

Skriv ny kommentar