19. november 2019 - Oppstartsmøte buildingSMART Norge Produkt Rom

I November planlegger vi et oppstartsmøte av buildingSMART Produkt Rom med alle som ville være med i diskusjonen.

På buildingSMART Norge frokostmøtet "Digital varehandel fra prosjekt til produsent" den 24.09.19 fikk vi innblikk i hvordan NCC og Pipelife implementerer digitale løsninger for å dele informasjon smartere i forsyningskjeden. Dette er et relevant tema og vi ser mange utfordringer som må løses videre. 

Derfor har buildingSMART opprettet en ny gruppe kalt "Produkt Rom". "Produkt Rom" skal være en arena hvor forskjellige aktører kan samarbeide og diskutere behovene samt jobbe videre med å utvikle digital deling av informasjon i forsyningskjeden. 

buildingSMART Norge og Produkt Rom sin verdi er å være en tverrfaglig arena. Vi skal invitere til diskusjon de aktører som jobber på tvers av verdikjeden og som har et felles ønske for digital samhandling med åpne standarder. 

I November planlegger vi et oppstartsmøte med alle som ville være med i diskusjonen. Hensikten med oppstartsmøtet er å finne ut hvilke temaer som er aktuelle å diskutere i Produkt Rom og å sette sammen en plan for videre arbeid med riktig fokus og behov. Oppstartsmøtet vil bestå av workshop og konkret diskusjon for å skape engasjement. 

Meld deg på her: https://event.buildingsmart.no/produktromregistrering (Møtet er åpent for alle men er begrenset til 60 deltakere).

 

Sted: MESH, The Lounge

Dato: 19/11/2019 kl.12:00 - 15:00

Agenda: 

12:00 - 12:30 Åpning og presentasjon: hvorfor buildingSMART Norge Produkt Rom er en viktig arena og hvilke utfordringer finnes i næringen? (Mer info kommer)

12:30 - 15:00 Workshop: hva ønsker vi å fa ut av Produkt Rom? med Ingrid Tofte (Sopra Steria) og Alexander Brage Hansen (Løvenskiold Handel AS)

etter møtet, fra kl. 15:00 - networking og mingling på MESH kafé 

Vekt: 

-18