Modulize blir medlem i buildingSMART Norge

Antler-bedriften Modulize er en tidlig-fase startup med mål om å redusere avfall i byggenæringen. De blir nå medlem i buildingSMART Norge for å bidra til innovasjon og knytte kontakter for å samarbeide på tvers av bransjen. 

- Vi ser frem til å bli en del av en viktig arena for innovasjon og digitalisering av bygge-, anleggs- og eiendomsnæringen og delta i et fellesskap som vil gi store synergieffekter, sier Håkon Kalbakk, CCO i Modulize.

Modulize er en tidlig-fase startup som har sitt utspring fra investeringsmiljøet Antler. De har som mål å redusere avfall i byggebransjen gjennom prefabrikasjon og modulær konstruksjon. Potensialet er stort, byggebransjen står for nesten 40% av alt avfall globalt.

- Det er spennende å få nye, innovative selskaper inn som medlem. Byggenæringen har store avfallsproblemer som må løses så raskt som mulig som del av det grønne skiftet. Det er veldig spennende at Modulize jobber med å kombinere prefabrikasjon og software for raskere beregninger og produksjonstegninger, sier Alessia Bellini, CSO i buildingSMART Norge.

- Å bygge et sterkt nettverk og bidra til næringen gjennom å jobbe for internasjonale standarder og digitale løsninger basert på åpne standarder er viktig for å oppnå selskapets visjon. Vi tror buildingSMART Norge gir oss mulighet for begge deler, derfor er medlemskap et naturlig steg for oss, sier Lucas Carstens, CEO i Modulize.

 

Om Modulize

Modulize er en tidlig-fase startup som har sitt utspring fra investeringsmiljøet Antler. De har som mål å redusere avfall i byggebransjen gjennom prefabrikasjon og modulær konstruksjon. Softwaren de lager utnytter det iboende potensialet til prefabrikasjon som gjør bygging raskere, billigere og grønnere uten å påvirke kvaliteten.

Om buildingSMART Norge:
buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. Dejobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 140 medlemsbedrifter i Norge.

Vedlagt foto krediteres Modulize ved bruk. På bildet fra venstre er Lucas Carstens (CEO), Håkon Kalbakk (CCO) og Olav Ljosand (CTO).

 

Vekt: 

0