VVS Norge Prosjekt AS er nytt medlem i buildingSMART Norge

VVS Norge Prosjekt AS har meldt seg inn i buildingSMART Norge for å øke egen kompetanse og være aktivt med på å jobbe på tvers av byggenæringen for åpne standarder og økt digitalisering.  

- VVS-bransjens del av et bygg utgjør på mange måter hjertet, og bedriftene våre må ligge langt foran i den digitale utviklingen. Hvis vi i bransjen kan samle oss om et digitalt språk, vil alle faglige enkeltprosesser gå raskere, man vil oppleve mye mindre feil, og ikke minst vil historikken i prosjekter få langt bedre sporbarhet i ettertid, sier Erlend Berg, administrerende direktør i VVS Norge Prosjekt AS.  

- Det er viktig at digitaliseringen får fotfeste i alle deler av byggenæringen. Det er spennende at VVS-bransjen nå blir aktiv del av buildingSMART og aktivt vil delta i arbeidet for åpne standarder og livsløpsløsninger på tvers av alle spesialfag i vår næring, sier Alessia Bellini, fagnettverk- og bærekraftsjefhos buildingSMART Norge.  

Bedriftene i VVS Norge Prosjekt planlegger og leverer alt fra mindre detaljer til store tekniske anlegg. De tilbyr alle typer løsninger innen fjernvarme, varmeanlegg, varmepumper, kjøleanlegg, sprinkleranlegg og sanitæranlegg til både private, offentlige bygg, industri og næringsbygg. De legger vekt på samarbeid internt i kjeden for å gi et solid felles kompetansegrunnlag. Dette skaper faglig trygghet hos alle medlemmene. 

- Flere av VVS-bedriftene våre arbeider aktivt med BIM i sitt daglige arbeid. Med vårt eget VVS Norge Akademiet sørger vi for at alle, uansett hvor i systemet man jobber, er oppdatert og kontinuerlig utvikler seg innenfor alle fagområder. Derfor er et medlemskap i buidlingSMART Norge et viktig tilskudd til å løfte vår felles kompetanse og holde oss aktuelle og framtidsorienterte, sier Erlend Berg, administrerende direktør i VVS Norge Prosjekt AS. 

Innmeldingen i buildingSMART er del av et kontinuerlig arbeid for å bedre konkurransekraften både på drifts-, kompetanse-, innkjøps-, og varestrømsiden. VVS Norge Prosjekt har et uttalt mål og ambisjon om å alltid levere med høy faglig kvalitet.  

 

Om VVS Norge Prosjekt AS 
VVS Norge ble etablert februar 2018, og er et norsk aksjeselskap og konsern hvis formål er å drive forretningsvirksomhet med hovedvekt på strømlinjeforming av faghandelsvirksomhet. Nyskapingen VVS Norge Prosjekt AS ble etablert 01.01.2021, og er et profilhus med 20 rørleggerbedrifter som har hovedfokus mot prosjektmarkedet. De gjennomfører små og store prosjekter over hele Norge, og byr på stor variasjonen og bredden i tjenestene de leverer. VVS Norge eier profilhusene VVS Norge Prosjekt og VVS Norge Rørlegger (inkludert kjedekonseptene Bademiljø og Comfort). Begge profilhusene driver faghandelsvirksomhet innen VVS, VA, ventilasjon og sprinkelarbeid. 

Om buildingSMART Norge: 
buildingSMART Norge er en nøytral arena for innovasjon og digitalisering av bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. Dejobber med mål om å muliggjøre fri flyt av informasjon i livsløpet av et byggverk og effektiv samhandling mellom aktører. Det handler om løsninger basert på åpne standarder – for en brukerstyrt utvikling i fri konkurranse. buildingSMART er en medlemsbasert organisasjon som per i dag har om lag 140 medlemsbedrifter i Norge. 

Vekt: 

0