OBS! Ny frist for å sende inn arbeider:

Nå har du sjansen til å delta i BIM-VM!

BuildingSMART International inviterer til «Business Gain through Open Technology awards.» Årets konkurranse byr på flere kategorier og større muligheter enn noen gang tidligere. Fristen for å sende inn prosjekter, arbeider og oppgaver er utsatt til 29. juli.

I 2014 introduserte «buildingSMART International» den globale konkurransen «Business Gain through Open Technology awards.» En konkurranse som fenget mange organisasjoner og arbeidene strømmet inn fra hele kloden.

I år introduseres flere nye kategorier i den prestisjefylte konkurransen. Med dette ønsker buildingSMART å sette søkelyset på hvordan åpne standarder og frie formater gir oppegående, fremoverlente aktører stadig større fordeler på et raskt voksende antall felt og ulike faser. Kategoriene du i år kan sende inn arbeider til er:

  • Åpne og frie formater brukt i design
  • Åpne og frie formater brukt i konstruksjon 
  • Åpne og frie formater brukt innen forvaltning, drift, vedlikehold og service (fdvu)
  • Studentoppgaver og prosjekter hvor åpne og frie formater er brukt eller har en fremtredende rolle

– Etter fjorårets suksess ser vi fram til at enda flere land, virksomheter og organisasjoner blir med i konkurransen og deler sine erfaringer. Ved å introdusere flere kategorier håper vi blant annet at flere omsider vil ta åpne standarder i bruk også når det kommer til FDVU. Vi har ogsålstore forventninger til det økende antallet studenter som benytter frie formater i mange innovative retninger, sier Jan Karlshøj, medlem av buildingSMART Internationals panel for koordinering av arbeidet rundt konkurransen.

Styreformann Patrick MacLeamy, i buildingSMART International vil oppfordrer alle virksomheter - uansett størrelse - som har høstet gevinster gjennom bruk av åpenBIM og buildingSMART-metodikken, til å delta.

– Dette er en glimrende mulighet for alle å vise hvor langt de åpne standardene er kommet og hvor nyttige disse er, nå og inn i fremtiden, sier MacLeamy

Du kan lese mer om hvem som kan delta og hvordan sende inn dine arbeider her.


Vekt: 

-10

Kommentarer

Flott tiltak!

Flott tiltak!
Skal alt være i engelsk språkdrakt?

Ja. Dette er en internasjonal

Ja. Dette er en internasjonal pris i regi av buildingSMART International, så det må leveres på engelsk.

Anstein Skinnarland

Daglig leder buildingSMART Norge

Skriv ny kommentar