Misset du Årskonferansen?

Fortvil ikke, du finner alt her!

På årets konferanse ønsket vi å ha fokus på hvordan digitaliseringen i stadig sterkere grad gjennomsyrer byggenæringen fra grunnen av og helt opp til toppen. Det er vi rimelig sikre på at vi lyktes med. Foredragene var både innholdsrike og varierte.

– Denne konferansen viste ettertrykkelig hvordan våre åpne standarder nå forandrer næringen på alle plan.Vi fikk sett nærmere på hvordan man med både enkle og avanserte midler i dag kan forenkle og effektivisere en rekke prosesser, systemer og arbeidsflyt, sier Anstein Skinnarland, daglig leder i buildingSMART Norge.

Gjennom hele buildingSMART Konferansen 2017 deltok publikum - både de som var til stede i salen og de som fulgte den på nett - aktivt via innsending av spørsmål og forskjellige undersøkelser. De viktigste tallene har vi samlet her. Fortsett gjerne med å dele dine inntrykk og refleksjoner fra konferansen med oss og verden på Twitter emneknagg #bSNK17

Årets konferanse var delt inn i fire hoveddeler. De ble alle streamet live. Du finner opptakene av hver enkelt bolk her:

Vår årsrapport for 2016 ble også lagt fram for offentligheten. Skulle du mot formodning enda ikke ha tatt den nærmere i øyesyn finner du den her.

Vi vil med dette takke alle som deltok, både virituelt og i salen, for å ha bidratt til et fantastisk event.

Vi gleder oss allerede til neste år!

 

 

Vekt: 

-12

Skriv ny kommentar